Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna ispovijest

Glumac proživio strahotu, djed ga je seksualno zlostavljao

Tim Roth
Foto: Pixsell
1/3
06.12.2016.
u 09:00

Tim Roth u intervju za The Guardian otkrio je da ga je djed seksualno zlostavljao i da je to isto činio i njegovom ocu.

Poznati britanski glumac Tim Roth, koji je slavu stekao ulogama u filmovima "Pakleni šund" i "Reservoir Dogs" javnosti je otkrio potresnu činjenicu o svom obiteljskom životu. Glumac je u prošlosti već pričao o tome da je bio seksualno zlostavljan u djetinjstvu, a sada je u intervjuu za The Guardian prvi put otkrio i identitet svog zlostavljača - bio je to njegov djed.

Promovirajući svoju novu seriju "Rillington Place" novinaru je kazao da je djed seksualno zlostavljao njegovo oca i njega. Roth je 1999. godine o ovoj tematici snimio i film "Ratna zona" u kojoj otac zlostavlja kćer i zbog tog scenarija mnogu su sumnjali kako je Rotha otac zlostavljao.

- Moj otac nije bio zlostavljač, on je bio žrtva. Imao je stravično djetinjstvo i zbog toga sam ovoj temi pristupio kranje ozbiljno - kazao je u intervju i dodao:

- Ono od čega je najviše strahovao i zazirao cijelog života na kraju se dogodilo i meni. Mene je zlostavljao njegov zlostavljač, i mene je zlostavljao njegov otac. On je bio prokleti silovatelj, ali nitko nikada nije rekao ni riječ o tome. U to vrijeme se nisu znali postaviti prema tome i zato sam snimio film "Ratna zona". 

Komentara 1

PK
Pusa.Kesedzija
09:21 06.12.2016.

izgleda da su holivudski glumci svi silovani i svi sad to otkrivaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije