Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasoviti zavodnik

Frano Lasić ženi se 4. put – za 30 godina mlađu!

frano lasić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
28.04.2015.
u 10:44

Glumac Frano Lasić, koji u posljednje vrijeme uspješno pliva u poduzetničkim vodama, uskoro će ponovo izreći bračne zavjete i to sa 30 godina mlađom Beograđankom

Glasoviti zavodnik Frano Lasić odlučio se skrasiti po četvrti put, doznaje In Magazin

Ovog puta u bračnu luku uplovit će sa 30 godina mlađom Beograđankom Milenom. Frano i mlađahna Milena upoznali su se u Beogradu gdje je dubrovački glumac prije godinu i pol otvorio noćni klub.

O Franinoj odabranici malo se toga zna s obzirom na to da vješto izbjegava medije. Zna se tek da se bavi dizajnom i da u ljubavi s dubrovačkim zavodnikom uživa dvije godine.

Iza Frane su tri propala braka  koja ga nisu obeshrabrila da se još jednom pokuša skrasiti i da svoju ljubavnu sreću po četvrti put okruni brakom. Prvi put pred oltar je odveo Maju Nikšić, drugi put skrasio se s Ljiljanom iz Beograda, a treći puta u bračnu luku uplovio je sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik. Iz prvog braka ima sina Janka, dok iz braka s Živom Stupnik ima kćer Linu i sina Luku. 

>>Frano Lasić otvara klub u Beogradu

>>Frano Lasić ostavio djevojku SMS-om i uživa s djecom u Splitu

Komentara 17

HU
humperlein
13:06 28.04.2015.

a ovdje nema 30 godina mlađih pa je potegnuo do kulen vakufa

Avatar dosadni
dosadni
10:49 28.04.2015.

ovom biseru propali do sad svi brakovi i poslovi, sad bu sigurno puno bolje 😀

DU
Deleted user
13:53 28.04.2015.

Uvozna junetina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije