Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi april

Mlađahna manekenka u vezi s Robinom Thickeom?

april love geary
Foto: Instagram
1/8
24.11.2014.
u 17:18

37-godišnji glazbenik spreman je krenuti dalje zbog mlađahne manekenke, 19-godišnje April Love Geary...

Iako je donedavno putem svih kanala molio Paulu Patton da mu oprosti, Robin Thicke spreman je okončati svoj dugogodišnji brak.

37-godišnji glazbenik spreman je krenuti dalje zbog mlađahne manekenke, 19-godišnje April Love Geary. Navodno je brineta objavila i selfie iz njegovog kreveta. Obožavatelji su, naime, na njenoj fotografiji na Instagramu prepoznali Robinovu sobu.

Kada je sve izašlo i u medijima, April je maknula fotografije s Instagrama. Ipak, posljednjih mjeseci April i Robin nekoliko su puta viđeni zajedno. U vožnji, na tulumima, ispred njegove vile. Često su i svugdje zajedno.

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

>>Hit ljeta napisao je inspiriran kombinacijom alkohola i tableta protiv bolova

>>Očajnički zazivao bivšu s pozornice: Nedostaješ mi i žao mi je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije