Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
giuliana na meti

Poznata voditeljica alarmantno mršava: 'Ona i dvogodišnji sin gotovo su iste veličine'

giuliana rancic
Foto: Instagram
1/6
27.03.2015.
u 11:12

Njezin suprug Bill objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se ona i njihov sin Duke ljuljaju na ljuljačci zajedno, a izgledaju potpuno isto

Slavna voditeljica Giuliana Rancic sve je mršavija i mršavija. Svjetski mediji već je mjesecima napadaju zbog njezine alarmantne kilaže, a razloga za brigu zaista ima.

Iako je Giuliana oduvijek bila sitna mršavica, nove fotografije voditeljice pokazuju da zaista ima problem. Njezin suprug Bill objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se ona i njihov sin Duke ljuljaju na ljuljačci zajedno, a izgledaju potpuno isto. Na fotografiji Giuliana ne izgleda puno deblja i jača od svog dvogodišnjeg sina.

Ipak, ona na sve kritike odmahuje rukom govoreći da jede dovoljno i jako zdravo. Giuliana je postala poznato ime zahvaljujući angažmanu na televiziji E!, a osim toga, poznata je njezina borba s rakom dojke. Otkako je preboljela strašnu bolest, poznata je aktivistica u borbi protiv te opake bolesti.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Prije sretne udaje, slavna novinarka viđala se s Jaredom Letom

>Voditeljica Giuliana Rancic nakon borbe s rakom dojke čeka dijete

Komentara 6

Avatar R2D2
R2D2
13:12 27.03.2015.

WTF? Koje ona i ko je za nju ovdje čuo? Opet bedastoće na naslovnici ovog portala.

DU
Deleted user
12:40 27.03.2015.

Čovječe malac ima ruke kao i mama :-D Neke ženske stvarno pretjeraju u skidanju kila.

DO
domicus2204
13:10 27.03.2015.

uzas..odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije