Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zagrljaju obitelji

Gisele Bundchen besprijekorna i bez imalo šminke

Gisele
Foto: Instagram
1/3
15.12.2014.
u 09:11

Najplaćenija manekenka na svijetu u ležernom izdanju pratila je utakmicu New England Patriotsa i navijala za supruga Toma Bradyja

Prekrasna Gisele Bundchen svojom prirodnom ljepotom ponovno obara s nogu. Na svom profilu na Instagramu brazilska manekenka objavila je fotografiju na kojoj očarava svojim mladenačkim izgledom.

U sivom džemperu i bez imalo šminke slavna ljepotica pratila je nogometnu utakmicu između New England Patriotsa i Miami Dolphinsa te vatreno navijala za Patriotse i svog supruga Toma Bradyja. Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu s igračem američkog nogometa u sretnom je braku već pet godina, a zajedno imaju dvoje djece – sina Benjamina Reina i kćer Vivian Lake.

Pobjedu Patriotsa sretna obitelj proslavila je zajedno. Tatini mezimci skočili su Tomu u zagrljaj, a trenutak neopisive sreće zabilježila je ponosna mama Gisele.
– Jako sam ponosna na svog supruga! – napisala je manekenka ispod fotografije.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Iako je najplaćeniji model na svijetu, svoju obitelj Gisele uvijek stavlja ispred poslovnih obaveza jer sreća kojom blista u zagrljaju svoje obitelji nešto je što novac ne može zamijeniti.

>> Prepoznajete li ovu slavnu manekenku bez šminke na licu?

>> Gisele Bundchen oduzima dah u novom Chanelovu filmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije