Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glamur

Gigi Hadid je model godine, ali i kraljica crvenog tepiha

The Fashion Awards 2016 - London Gigi Hadid attending The Fashion Awards 2016 at The Royal Albert Hall in London.   Picture Credit Should Read: Doug Peters/ EMPICS Entertainment Doug Peters  Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
1/3
07.12.2016.
u 10:18

U Royal Albert Hallu dodijeljene su modne nagrade, a među 4000 uzvanika bila je i Kate Moss, pa čak i Marilyn Manson

Najvažnija noć britanske modne industrije održana je u Royal Albert Hallu i okupila je sva značajnija imena.

David Beckham uručio je dizajneru Ralphu Laurenu nagradu za izvanredno postignuće u karijeri, a najpraćeniji događaj večeri bilo je proglašenje modela godine, što je Gigi Hadid koja je dominirala i crvenim tepihom.

Dizajnerska kuća Alexander McQueen odnijela je nagradu za brend godine. Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Karlie Kloss, Kate Moss, pa i Marilyn Manson neki su od 4000 uzvanika koji su prošetali crvenim tepihom. 

>>Anđelice Victoria's Secreta raširile su svoja raskošna krila, a Irina Shayk skrivala je trudnički trbuh

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije