Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna šala

Slavni glumac upao u kadar i pokvario romantičan selfie supružnika

cindy crawford selfie
Foto: Instagram
1/5
27.08.2015.
u 08:19

S Clooneyjem nikada nije dosadno, a to je još jednom i dokazao svojim nestašnim potezom

Slavni glumac George Clooney uvijek je spreman za dobru šalu, a to je još jednom i dokazao. Svojoj prijateljici Cindy Crawford pripremio je maleno iznenađenje kada je nestašno upao u kadar dok je ona  pokušavala snimiti romantični selfie sa suprugom Randeom Gerberom

Iako ju nije takvu zamišljala, fotografiju je Cindy ipak objavila na svom Instagramu na kojem je u kratko vrijeme prikupila gotovo 30 000 lajkova i dobro nasmijala njezine pratitelje. 

Inače, Cindy i njezin suprug Rande Gerber trenutačno borave na Ibizi zajedno s Clooneyjem i njegovom predivnom suprugom Amal. Vesela četvorka spojila je ugodno s korisnim pa su tako prije nekoliko dana službeno predstavili brend tekile Casamigos koji su zajedno pokrenuli jako dobri prijatelji Gerber i Clooney. 

 

@casamigos photo bomber #HouseofFriends

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

>>Slavni glumac i lijepa odvjetnica rade na prinovi

>>'Jako je brižna, jedna od najpametnijih ljudi koje znam. Ima sjajan smisao za humor'

Komentara 1

AR
aris2
11:00 27.08.2015.

bila bi to vijest, da je to napravio običnim smrtnicima. I ja ovako ponekad uskačem u kadar, pa nisam na vjestima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije