Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoolywood stiže u Downton

George Clooney pridružio se ekipi Downton Abbyja i s njima napravio selfie za pamćenje

Downton Abby
Foto: Facebook
19.12.2014.
u 09:00

Slavni glumac ekipi nagrađivane serije pridružio se u specijalnoj epizodi i odmah izazvao oduševljenje svojih britanskih kolega.

Šuškanja da će se slavan glumac pridružiti ekipi jednoj od najgledanijih TV serija na svijetu konačno su se potvrdila. Uvijek rado viđeno lice Georgea Clooneya  pojavilo se  u posebnom blagdanskom skeču poznate britanske serije Downton Abby pod nazivom 'Text Santa'.

Dobro uigrana glumačka ekipa s oduševljenjem je pozdravila dolazak hollywoodskog glumca i s njim odmah napravila selfie za pamćenje. Na ovoj fotografiji mogli bi im pozavidjeti i ovogodišnji dobitnici Oscara koji su nakon dodjele snimili sličnu fotografiju. Samo bez neodoljivog Clooneya.

Šarmantan Clooney pozira u sivom odjelu u kojem kao i uvijek izgleda uglađeno.  Njegova pojava posebno je razveselila ženski dio glumačke ekipe među kojom je i Laura Carmichael poznatija kao Lady Edith Crawley u seriji. 

- On je sjajan, a uz to ima i nevjerojatan talent. Njegova karijera je nevjerojatna. Ljubazan je i briljantan muškarac- rekla je Carmichael.

Simpatična Laura otkrila je da će George u posebnoj epizodi serije pokazati i svoju romantičnu stranu u kojoj će najviše uživati Dama Maggie Smith, u seriji grofica Dowager, koja nakon Clooneyjeva poljupca pada u nesvijest.
- George poljubi Maggie, a ona pada na pod. Bilo je to zaista urnebesno i nevjerojatno iskustvo- prisjeća se Laura.

Oduševljenje s ovim hoolywoodskim velikanom ne krije ni ostatak ekipe hvaljene serije Michelle Dockery, Jim Carter, Rob James-Collier, Phyllis Logan, Kevin Doyle, Lily James i Allen Leech.

>>Zbog vjenčanja s Clooneyjem Amal proglašena najfascinantnijom osobom 2014. godine

>>Umjesto na medeni mjesec, Clooney otišao na Comic-Con!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije