Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo lice pjevačice

Ovako Lady Gaga u vožnji pjeva najveće hitove

Lady Gaga
Foto: Instagram
1/4
26.10.2016.
u 11:30

Gostujuću u showu Jamesa Cordena pjevala je vozeći se s njim i otkrila da ima 400 komada odjeće koji su pripadali Michaelu Jacksonu

Zabavno i zanimljivo bilo je gostovanje Lady Gage u showu komičara Jamesa Cordena u kojem James sve svoje goste odvede na vožnju tijekom koje imaju mali karaoke show. Za vrijeme vožnje James je obukao nekoliko najupečatljivijih modnih kreacija pjevačice, među kojima je najzanimljivija haljina od mesa

Gaga je Jamesu otkrila da je velika obožavateljica Michaela Jacksona i da u svom ormaru ima čak 400 komada odjeće koja je nekada pripadala kralju popa. Iako je tek nedavno položila vozački ispit, komičar joj je dopustio da upravlja volanom dio vožnje i dao joj je nekoliko savjeta o tome kako se pripremiti za nastup na Super Bowlu. Zajedno su izveli neke najveće Gagine hitove poput "Poker Face", "Bad Romance" i "Edge of Glory", a Gaga je pokazala kako raskošan glas ima, u što se možete uvjeriti i u ovom videu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije