Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajne cure

Gelato Sisters objavile singl "Haljine ljetne, kratke"

gelato sisters
Foto: PR FOTO
1/6
01.07.2015.
u 13:03

Iza njih je božićni singl i spot "Tiha noć", a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers "Božićna ekstravaganca"

Gelato Sisters atraktivni su ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters.

Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput "In the mood" ili "Boogie Woogie Bugle Boy" već su sastavni dio njihova repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina.

Iza njih je božićni singl i spot "Tiha noć", a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers "Božićna ekstravaganca". Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl "Nogometna utakmica" koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva.

Trio čine Sanja Parmać, Romana Pavliša i Marija Alač, a ove će se godine predstaviti i na Splitskom festivalu s novim ljetnim hitom "Haljine ljetne, kratke“ poznatog skladatelja Željena Klašterke,koji je inspiraciju pronašao u kultnoj pjesmi S. Sachera u izvedbi D.Rundeka i Haustora "Djevojke u ljetnim haljinama.." a može se reći i da je pjesma pošalica i svojevrstan  "ženski odgovor" na tu pjesmu.

>>Evo što muči ove seksi dame usred nogometnog prvenstva

>>Oldtimeri, pin up djevojke, retro buvljak... Cijeli Rovinj živi Dolce Vitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije