Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na djelu

Gazde na donacijskom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh

gazde
Foto: PR FOTO
1/5
30.09.2016.
u 15:54

Teško životno razdoblje kroz koje prolaze roditelji djece oboljele od malignih bolesti odlučile su olakšati najveće hrvatske tamburaške legende Gazde. Zajedno sa popularnim Beginima te mnogim drugim poznatim tamubraškim izvođačima na donacijskom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh izvesti će neke od svojih najpopuarnijih pjesama. Donacijski koncert održati će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović, 9. listopada u 19 sati u KD Vatroslav Lisinski.

Uvijek nam je drago sudjelovati ako svojim nastupom možemo pomoći djeci i ljudima kojima je pomoć potrebna. Mislim da se svatko treba sjetiti i staviti u poziciju onih koji su u potrebi i bit će mu jasno da svojim doprinosom može i treba pomoći. Dat ćemo sve od sebe da na nastupu odsviramo što bolje i premijerno publici predstavimo i neke nove pjesma Gazda. Vidimo se!”- izjavio je Marko (Gazde).

Iznimna nam je čast nastupiti na donacijskom koncertu te na taj način doprinijeti obnovi apartmana kako bi omogućili roditeljima da se ne razdvajaju od svoje dijece pogotovo dok su na dugotrajnom liječenju u Zagrebu”- izjavio je pjevač Begina Mario Budiščak.

Prikupljena sredstva namijena su za obnovu stanova u kojima zbog dugotrajnog liječenja borave roditelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga Ljubav na djelu dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice te je zbog česte upotrebe potrebna obnova apatmana koji su u lošem stanju bez adekvatnih uvjeta.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu www.ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije