Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni Dave Grohl

Frontmen Foo Fightersa postaje tata po treći put!

dave grohl
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
16.04.2014.
u 08:35

Dave Grohl može se pohvaliti da mu zaista ide ovih dana. Nedavno je primljen u rock and roll Kuću slavnih sa Nirvanom...

Dave Grohl može se pohvaliti da mu zaista ide ovih dana. Nedavno je primljen u rock and roll Kuću slavnih sa Nirvanom. A sada stiže još jedna lijepa novost. Naime, frontmen Foo Fightersa i nekadašnji član Nirvane postat će tata po treći put. Njegova supruga Jordyn Blum trudna je s njihovim trećim djetetom, piše People.

Dave i Jordyn u braku su od 2003. godine, a roditelji su dvije djevojčice, osmogodišnje Violet i petogodišnje Harper. Grohl je svojedobno za magazin Time izjavio kako se cijeli čovjekov život mijenja kada postane roditelj. - Kada imate djecu, vidite svijet drugačijim očima. Malo ste zaljubljeniji i suosjećajniji. Nemoguće je da roditeljstvo ne utječe i na proces pisanja pjesama, zaključio je glazbenik.

Foto: Pixsell

>>Kako ironično: Grunge legende ušle u rock'n'roll kuću slavnih

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar tihanajusup
tihanajusup
11:00 16.04.2014.

Malo ste zaostali,ovo sam odavno pročitala.No svejedno sretno Dave :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije