Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantična objava

Fotografijom koja oduzima dah slavni reper najavio prinovu

ludacris
Foto: Instagram
1/4
03.03.2015.
u 08:03

Dva mjeseca nakon vjenčanja slavni reper Ludacris i njegova supruga Eudoxie Mbouguiengue na društvenoj mreži najavili su dolazak prinove.

Svega dva mjeseca nakon što je uplovio u bračnu luku slavnog repera i glumca Christophera Briana Bridgesa razveselila je vijest o trudnoći njegove novopečene supruge. 

Slavni reper,poznatiji kao Ludacris, i njegova supruga Eudoxie Mbouguiengue na društvenoj mreži najavili su dolazak prinove. -Predivan dan na plaži- napisala je buduća majka pored fotografije koja prikazuje Ludacrisa kako ljubi njen trudnički trbušćić.

Sretan par vjenčao se 26. prosinca prošle godine, svega nekoliko sati nakon što je romantični glazbenik zaprosio svoju odabranicu.

Novopečenim supružnicima ovo će biti prvo zajedničko dijete. Ludacris iza sebe već ima dvoje djece, 13-godišnju Karmu Bridges koju je dobio u vezi s Christine White i jednogodišnju Caiu Bellau čija je majka Tamika Fuller.

>>Slavni reper zaprosio djevojku pa ju u istom danu i oženio

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:38 03.03.2015.

dajte bar objavite prava imena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije