Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Fotografija Olivije Wilde i njene kćeri zbog jednog detalja postala je pravi hit

Olivia Wilde
Foto: Instagram
1/3
01.03.2017.
u 11:06

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u naručju drži kći Daisy a svi su primijetili kako malena ima neobično veliku ruku...

Glumica Olivia Wilde na Instagramu ima 2.3 milijuna pratitelja s kojima rado dijeli fotografije iz svoje svakodnevice. 

Fotografija na kojoj Olivia drži u naručju četiri mjeseca staru kći Daisy raznježila je njene obožavatelje, a mnogi su uočili jedan neobičan detalj na ovoj fotografiji. 

Naime, na fotografiji izgleda kao da malena Daisy ima ogromnu ruku, a takav dojam se stvorio jer je malena svoju ruku zavukla u rukav i točno na mjestu gdje bi joj ruka trebala biti vidi se Olivijina ruka pa se stvorio dojam kao da ruka mame Olivije viri iz Daisynog malog rukava. 

Osim što je njene obožavatelje nasmijao ovaj detalj s fotografije mnogi su Oliviji poručili kako je malena preslatka te da primjećuju da jako nalikuje tati Jasonu Sudeikisu. 

 

 

 

#❤ #giantbabyhand 😂

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

 

>>Trudnoća je u modi i nosi se ravnopravno mršavosti

>>Prekrasna Olivia Wilde na svijet će donijeti dječaka

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije