Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva bomba

Kako mu uspijeva redati ovakve ljepotice? Flavio Briatore i supruga u Monacu

flavio briatore
Foto: DPA/PIXSELL
25.05.2015.
u 10:01

U središtu pozornosti našao se Flavio Briatore, a pogotovo kada je s njim stigla njegova prezgodna supruga Elisabetta Gregoraci

U ovo vrijeme Monaco je centar sportskog i showbiz svijeta, zahvaljujući održavanju Velike nagrade Monaca.

U središtu pozornosti našao se Flavio Briatore, a pogotovo kada je s njim stigla njegove prezgodna supruga Elisabetta Gregoraci. U Monaco su stigli sa sinčićem Falcom. Petogodišnjak je držao za ruke majku i oca i veselo se smješkao.

Za to vrijeme 35-godišnjakinja je izgledala senzacionalno u kratkim, ružičastim hlačicama. Ova ljepotica već je nekoliko godina supruga 65-godišnjeg Flavia Briatorea. Prije nje i Falca, Flavio je dugo bio u vezi s manekenkom Heidi Klum, s kojom je dobio i kćerku Leni. S djevojčicom nije u kontaktu pa je malenu posvojio Seal kada se vjenčao s Heidi.

>>Heidi Klum želi razvod jer ju je Seal prevario s dadiljom?

>>Seal spreman posvojiti Heidinu i Briatoreovu kćer Leni

Komentara 15

BR
brčko
10:17 25.05.2015.

koje pitanje, pa naravno zato što je i on takav ljepotan, da nije možda zbog novca?!? ;-)

HR
hrchonne
10:24 25.05.2015.

Možda ne vidim dobro , ali na ovoj slici vidim ženu koja je samo obično žgoljavo kljuse. Sve visi na njoj k'o na aufingeru.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
10:23 25.05.2015.

isto kao što Tina Katanić nađe 3u1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije