Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo je 14 godina

Filmska ekipa romantičnog hita 'Zapravo ljubav' opet je na okupu, pogledajte kako izgledaju danas

zapravo ljubav
Foto: Youtube Screenshot
1/4
23.03.2017.
u 11:30

Redatelj Richard Curtis 14 godina poslije odlučio je obožavateljima pokazati kako njihovi omiljeni likovi izgledaju danas i snimio je desetominutni kratki film i to u povodu Dana crvenih nosova.

Vrijeme Božića i sedam parova različitih ljubavnih priča dovoljno su dobri 'sastojci' za romantičnu komediju, a kada ovome pridodate i glumačku postavu u kojoj su Keira Knightley, Emma Thompson, Colin Firth, Hugh Grant, Liam Neeson onda znate da imate filmski hit, a taj hit se zove "Zapravo ljubav".

Film je snimljen 2003. godine i od tada se nalazi na samom vrhu filmova ovog žanra. Redatelj Richard Curtis 14 godina poslije odlučio je obožavateljima pokazati kako njihovi omiljeni likovi izgledaju danas i snimio je desetominutni kratki film i to u  povodu Dana crvenih nosova.

Iz kratkog trailera koji je objavljen teško je zaključiti u kakvim su odnosima danas parovi koje smo gledali 2003. u filmu, ali glumci u traileru pozivaju obožavatelje da pogledaju tko je od njih ostario, tko se još dobro drži unatoč godinama...

Što se točno dogodilo sa sedam parova iz filma gledatelji BBC-a 1 saznat će sutra kada se premijerno prikazuje ovaj desetominutni film nazvan "Red Nose Day Actually" koji će se na NBC-u prikazati 25. svibnja, a film će pomoći u prikupljanju novaca za djecu koja žive u siromaštvu.

- Nisam ni sanjao o tome da ću pisati nastavak filma "Zapravo ljubav", no bilo je zabavno snimiti desetak minuta kako bismo doznali što se dogodilo sa svim likovima - kazao je Curtis. 

>>Hugh Grant crvenim tepihom konačno prošetao s 22 godine mlađom djevojkom

>>'Pristao sam zbog Belme. Da se makne od ocvalog supruga. Za razliku od Mirze ja radim mušku djecu!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije