Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka romansa

Filip Juričić u vezi je sa zgodnom Francuskinjom

filip juričić
Foto: Facebook
1/6
31.05.2016.
u 08:29

Roxane neko vrijeme živi u Zagrebu gdje radi u zračnoj luci

Glumac Filip Juričić ponovno je zaljubljen. Kako piše Tportal, Filip je odnedavno u vezi s Francuskinjom Roxane Sèrié koja živi i radi u našem glavnom gradu.

Da ima novu djevojku, Filip je dao naslutiti prije nekoliko tjedana u jednom od intervjua, a s Roxane se prvi put u javnosti pojavio na rođendanskom koncertu HRT-a. Sudeći prema Roxaneinu Facebook profilu, zaposlena je u Zračnoj luci Zagreb, ali na društvenim mrežama nije još podijelila svoj ljubavni status.

Glumac koji ovih dana najviše vremena provodi na setu RTL-ove serije “Prava žena” prije Roxane bio je u vezi s Korčulankom Antonijom Bojanić.

No toj vezi navodno je presudila udaljenost jer je par stalno bio na relaciji Korčula – Zagreb. Iz veze s novinarkom Mateom Roščić ima devetogodišnjeg sina Jana, a dugo je hodao i s voditeljicom Ivom Šulentić. 

>>Glumac Filip Juričić konačno odselio u vlastiti stan

Komentara 1

MR
MRUDante
10:59 31.05.2016.

to čak niti njegovu mater ne zanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije