Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKE TO ČAK I PALI

Filip Juričić pronašao na Internetu svoje gole fotografije. Evo kako je reagirao

Filip Juričić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
22.03.2017.
u 18:59

Kak nekog može palit ona stvar ak to fakat nije u mojim gaćama - napisao je Juričić pokraj fotografije.

Glumac Filip Juričić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je netko namontirao njegovu glavu na golo muško tijelo. Ta fotografija izgleda kruži internetom, a Iako je odmah vidljivo da se radi o montaži, postoje i neki koji to izgleda nisu shvatili.

- Ne znam jesu li neki već vidjeli ovu fotografiju, ali internetom kruži LAŽNA fotografija mene i mojeg "strateškog polja". Pa da nebi bilo vise polemike oko tako nečeg, mislim da se jasno vidi da je moje lice samo nadodano na fotografiju. Pročitao sam da neke čak i pali iako to stvarno nisam ja, no ne vidim foru u svemu tome. Kak nekog može palit ona stvar ak to fakat nije u mojim gaćama - napisao je Juričić pokraj fotografije.

>>Filip Juričić priznao: Grdno sam se zakačio za sapunice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije