Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
princ bi u brak

Fatalna Cressida: Princ Harry će se vjenčati ako ona pristane

princeza cressida
Foto: Facebook
1/3
07.10.2013.
u 12:02

Princ Harry odlučio je vjenčati se s Cressidom Bonas jer ona je ona prava. Prijatelji simpatičnog princa otkrili su britanskom Telegraphu da se Harry želi skrasiti uz Cressidu.

Princ Harry odlučio je vjenčati se s Cressidom Bonas jer ona je ona prava. Prijatelji simpatičnog princa otkrili su britanskom Telegraphu da se Harry želi skrasiti uz Cressidu. Iako je donedavno osjećala strah od ulaska u kraljevsku obitelj, to je preboljela te sada želi planirati svadbu.

Cressida se s razlogom boji ulaska u moćnu obitelj, no Harry ne prestaje pričati o djeci i braku s njom. Osim toga, bliži mu se 30. godina, a Cressidi je samo 24. Čim ju je 2012. godine upoznao, počeo ju je prositi. Iako je donedavno smatrala da je premlada za svadbu te ga je odbijala, lijepa Cressida lagano se počela navikavati na ideju da postane supruga.

Cressidina obitelj povezana je s kraljem Eduardom VII., a Harry ih obožava. Njezina majka bila je poznata starleta 60-ih godina, a Cressidin otac treći joj je suprug. Mlada plesačica i manekenka bliska je i sa svojim polusestrama i polubratom, također uspješnim ljudima.

>>Princ Harry uskoro pred oltarom: Sprema se zaprositi Cressidu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije