Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najslavniji par na svijetu

Evo zašto Angelina Jolie i Brad Pitt pišu pisma

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
01.08.2014.
u 07:14

Slavna je glumica otkrila da ona i Pitt uspijevaju ostati bliski i kad su na drugim krajevima svijeta zbog poslovnih angažmana

Angelina Jolie i Brad Pitt imaju svoje male "tajne" kako zadržati strast u vezi ispunjenoj poslovnim obvezama i čestim putovanjima.

Slavna je glumica otkrila da ona i Pitt uspijevaju ostati bliski i kad su na drugim krajevima svijeta zbog poslovnih angažmana. To im polazi za rukom jer pišu pisma jedno drugome.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters/Pixsell

"'Bio mi je potpora i s velike udaljenosti dok sam snimala novi film i to je na neki način bilo romantično. Dok je on bio u Europi, a ja na drugom kontinentu, pisali smo rukom pisma jedan drugome i to nas je još više povezalo jer smo razmišljali kako su to radili parovi koji su bili razdvojeni mjesecima, ako ne i godinama ", otkrila je Jolie, piše E! Online.

>>Angelina Jolie otkrila: Maddox ima curu u Londonu!

>>Angelina Jolie ponovno trudna i to pomoću umjetne oplodnje?

Komentara 1

LI
liliZG
13:07 01.08.2014.

ima nešto kad dobiš rukom pisano pismo, danas je sve mail, chat, sms,mms i neka slična elekronička glupost, al pismo rukom pisano, prekrasno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije