Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveni detalji

Evo što se događalo iza zavjesa raskošnog vjenčanja Georgea Clooneyja

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/28
29.09.2014.
u 12:05

Ceremonija vjenčanja hollywoodskog glumca i britanske odvjetnice trajala je tek 18 minuta, a vjenčao ih je bivši rimski gradonačelnik Walter Veltroni

George Clooney i Amal Alamuddin izmijenili su zavjete koje su sami napisali ispod luka ukrašenog bijelim uvoznim ružama, otkrio je izvor za US magazine. Dok su izgovarali zavjete, 53-godišnji Clooney i 36-godišnja Amal držali su se za ruke.

Ceremonija održana u Aman Canal Grande Hotelu bila je kratka i trajala je tek 18 minuta, a vjenčao ih je bivši rimski gradonačelnik Walter Veltroni. Brak će danas biti formaliziran civilnom ceremonijom u venecijanskoj gradskoj vijećnici.

Nakon čina vjenčanja, uzvanici su slavili ekskluzivnom večerom u pet sljedova. Večera je sadržavala jastoga, rižoto, brancin i govedinu te kanapee s pršutom i smokvama. Jelo se iz porculana ukrašenog 24-karatnim zlatom.

Tijekom večere, uzvanike, uključujući Annu Wintour, Cindy Crawford, Matta Damona i druge, zabavljao je mali gudački orkestar. Također, zasvirao je jazz trio s pijanistom što je posebno oduševilo Billa Murreyja, koji je prema riječima očevidaca, podigao palčeve u znak odobravanja.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Među čestitarskim govorima, najupečatljiviji je bio onaj Amalina oca.

– Sada je vrijeme za unuke – rekao je Ramzi Alamuddin, a iako nisu došli, videosnimke su poslali Clooneyevi bliski prijatelji Dan Aykroyd i Sandra Bullock.

Prostor u kojem je održana svadba bio je ukrašen velikim lusterima u svakoj sobi, dok su na stolovima stajala postolja za svijeće, a posvuda su bile bijele ruže. Dvadeset slika moderne umjetnosti, koje je osobno odabrala Amal, ukrašavalo je prostoriju u kojoj je bila priređena svečana večera. Svadba je trajala do 5 sati ujutro, nakon čega su se mladenci povukli u raskošni apartman.

>>Clooney i Amal prvi put u javnosti nakon vjenčanja

>>Oženio se George Clooney!

Komentara 5

LI
liliZG
12:56 29.09.2014.

"Sad je vrijeme za unuke-rekao je Ramzi Alamuddin, a iako nisu došli, video snimke su poslali Clooneyevi bliski prijatleji Dan Aykroyd i Sandra Bullock." neka mi lektori VL objasne zašto se sve to nalazi u jednoj jedinoj rečenici jer početakk nema veze sa nastavkom.?

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:13 29.09.2014.

samo fali svinjetina

Avatar deja
deja
14:11 29.09.2014.

Nisam fan G. Clooneya ali mi ga je nekako zal. Ova zena izgleda ko neka ostrokondja. Zgodna je ali fali joj neke topline

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije