Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvi prohtjevi!

Evo što je sve Jeremy Clarkson morao imati na setu Top Geara

Jeremy Clarkson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.03.2015.
u 20:25

Engleski mediji pišu da je čudo kako se Clarkson nije i prije "zakačio" s BBC-jevom produkcijom uza sve te zahtjeve.

Voditelj emisije Top Gear Jeremy Clarkson prošlog je tjedna dobio otkaz na BBC-ju zbog napada na producenta u svađi zbog cateringa, a čini se da su njegovi i prohtjevi drugih voditelja prema produkciji bili sve samo ne uobičajeni.

Prema listi koju je objavio Daily Mail, Clarksona je na setu emisije Top Gear Live moralo čekati više od 20 boca vina i šampanjaca, na desetke boca piva i džin-tonika.

Playstation 3 i Call od Duty

Uza sve to, tražili su i Playstation 3 sa dva kontrolera i obavezno igru Call od Duty, stanicu za iPod i daljinski, DVD player, dva "špila karata", društvene igre Scrabble i Pictionary te biljke. No, niti tu nije kraju popisu. Da bi bili zadovoljni, trebalo je još nabaviti i Nespresso aparat za kavu, bijele porculanske šalice za kavu pa i crne šalice za kavu, noževe za rezanje mesa, pepeljare, otvarače za boce, upaljače i točno određene marke cigareta.

Engleski mediji pišu da je čudo kako se Clarkson nije i prije "zakačio" s BBC-jevom produkcijom uza sve te zahtjeve.

>>Ne toleriraju njegovo ponašanje - Jeremy Clarkson dobit će otkaz na BBC-ju!

>>Stig stao u obranu Clarksona: Na tenku donio milijun potpisa za njegov povratak!

>>Suspendiran kontroverzni voditelj BBC-jeva 'Top Geara'

Komentara 26

Avatar jebb
jebb
21:49 30.03.2015.

"...trebalo je jos nabaviti i Nespresso aparat za kavu, bijele porculanske salice za kavu pa i crne salice za kavu, nozeve za rezanje mesa, pepeljare, otvarace za boce, upaljace i tocno odredjene marke cigareta". Ne vidim nista ekstravagantno u ovim zahtjevima. BBC nikad nece imati skromnijeg voditelja koji im je donosio milijune funti godisnje.

XL
xlns
21:10 30.03.2015.

Ajmeeee ... pa tu ima robe u vrijednosti bar 5000$ ... preogromna suma za emisiju koju je redovno gledalo na desetke milijuna ljudi ... "bijele porculanske šalice za kavu pa i crne šalice za kavu" ... zamisli, DVA seta posuđa!! Pa tko to sebi može priuštit?!?!

Avatar alien79
alien79
21:00 30.03.2015.

Nešto u stilu Matićevog manevra kad je bacio kost javnosti sa primanjima Glogoškog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije