Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOŽEMO MI I BEZ TOGA'

Odgovorio Švicarcima: Evo kako je Thompson reagirao na zabranu koncerta

Thompson
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/10
30.08.2016.
u 19:07

Marko Perković Thompson pred 10.000 vjernih obožavatelja održao je koncert u Karlovcu, tijekom kojeg je komentirao i zabranu svog koncerta u Švicarskoj.

Šator u Karlovcu sinoć je bio premalen za sve obožavatelje Marka Perkovića Thompsona koji su u jedan glas pjevali njegove najveće hitove.

''Oni prate vjerno mene, moj rad, slušaju, dolaze na koncerte i to je predivan osjećaj'', rekao je Thompson. 

A njihovu potporu ima i kad je riječ o posljednjem slučaju zabrane njegova koncerta u Švicarskoj koji se trebao održati 3. rujna. Naime, gradsko vijeće Schlierena zabranilo je nastup iz bojazni za javnu sigurnost te pretpostavke da bi ''pojedine grupe ili osobe'' mogle pokušati ometati nastup.

''Eto im, kad su zabranili, neka su zabranili. Što sada, možemo mi i bez toga'', poručio je Thompson u izjavi za InMagazin.

''Uglavnom mi daju potporu. Sa mnom su u ovome što radim, u mojim pjesmama. Moje pjesme nastale su istodobno s vremenom u kojem su nastale onako kako smo ga živjeli – i mi kao narod i ja kao pojedinac. Tako da su one istina koja, nažalost, mnoge smeta."

>> Dodik o Milanoviću: Kao i većina političara s hrvatske scene, vuče višestoljetni kompleks od Srba

Komentara 93

Avatar jebb
jebb
19:38 30.08.2016.

Zabranili mu nastup "iz bojazni po javnu sigurnost, te da bi 'pojedine grupe ili osobe' mogle pokušati ometati nastup". Tko su te "pojedine grupe ili osobe"? Po kakvim kriterijima su prava tih "grupa i osoba" vaznija od prava Marka Perkovića Thompsona i svih onih koji bi dosli na njegov koncert? Sto je u opisu rada njihove policije? Da stite one koji prijete nasiljem ili one koji obavljaju svoj posao? Licemjerstvo de lux.

MA
MarkoKosmicki
20:08 30.08.2016.

marko uz tebe smo a ovi koji te nevole neka slusaju kekina i njegovu umjetnost e to je umjetnost ha,ha,ha...

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
06:19 31.08.2016.

Hallo,tko brani da Tompson održi konzert u Puli?,to sigurni nisu švicarci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije