Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Evo kako je Samuel L. Jackson posramio Victoriju Beckham

Victoria Beckham i Samuel L. Jackson
Foto: Vine
08.07.2014.
u 09:38

Njezin zbunjeni izraz lica i snimka jednog trenutka postala je sprdnja na internetu

Tijekom nedjeljnog susreta Đokovića i Federera, Victoria Beckham je na tribinama središnjeg terena Wimbledona sjedila pokraj Samuela L. Jacksona (65). Glumac i dizajnerica nisu bili rječiti, a kamera je uhvatila jedan nezgodni trenutak u kojem se vidi kako Victoria ne zna kako bi reagirala. Gawker piše da je nezgodni trenutak nastao tijekom upoznavanja.

Njezin zbunjeni izraz lica i snimka tog trenutka postala je predmet sprdnje na internetu.

Ona na snimci izgleda kao da se boji slavnog glumca. Kratko ga pogleda, pa se čini kao da ga sramežljivo pozdravlja, a zatim vrti očima i ne zna ni sama kamo bi sa sobom. Izgleda kao da glumac Victoriju Beckham nije htio ni pozdraviti ni doživjeti. No, on sam je na Twitteru napisao drukčije:

– Internetom svašta kruži. Na Wimbledonu mi je bilo super i s Victorijom sam puno pričao. Zaista je ugodna i draga. Je***no začepite – komentirao je objavljeni video na Twitteru glumac.

 

Pogledajte video i procijenite sami...

 

>>Usponi i padovi: David i Victoria Beckham proslavili 15. obljetnicu braka

 

Komentara 14

Avatar franioprvi
franioprvi
12:45 08.07.2014.

Mala nije uzela drogu pa je nevrozna ...

Avatar tkozna
tkozna
11:18 08.07.2014.

Meni ona liči kao"a krelaca on nema pojma tko sam ja, hm hm a ni ja nisam sigurna tko je on". A on pak misli "koja je ovo treba zar mi nisu mogli staviti nešo ljepše da me zabavlja"

Avatar Idler 3
Idler 3
11:45 08.07.2014.

Pogledajte malo bolje gdje se prvo počohal....a ona sirota ostala bez daha >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije