Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u gaćicama u bazenu

Evo kako izgleda ludi noćni izlazak Nine Morić

Nina Morić
Foto: Instagram
1/5
31.08.2014.
u 10:19

U jednom videu pleše i izvija se senzualno, u drugom se prska vodom odjevena samo u crno donje rublje.

Komentara 5

Avatar Glina74
Glina74
11:26 31.08.2014.

mi smo bolesna nacija kada nam se ovakvo ne šta servira i pokušava nam se nametnuti da to čitamo i da zaboravljamo da se kopa po kutijama za smeće i da je večernjem važno tko je koga p------o i kojaja se skinula gola a ni jedne slike kako se prekopava po smeču i večernji nam hoće da sugerira da kod nas teče samo med i mlijeko ali nije takovo, budem ja večernjem poslao par slika kako kopaju po kantama pa ćemo da vidimo hoće li to biti udarna vijest u VEČERNJEM

Avatar targus
targus
13:47 31.08.2014.

nije vrijedno spomena, ni objavljivanja, ni gledanja, ni čitanja

MN
mnemnosine
14:49 31.08.2014.

Nina Moric nije ''starleta'', nego profesionalac koji se bavi modom u Italiji. Vama su sve stralete sto ne lizu oltare po citave dane. Naravno nije svetica, ali je postenija od svakog Hrvatskog politicara milion puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije