Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elegantna skupina

Evo kako izgleda ekipa 'Igre prijestolja' bez filmskih kostima i šminke

igra prijestolja
Foto: HBO
1/16
19.03.2014.
u 19:14

Na jednu večer, ekipa popularne serije "Igra prijestolja" odbacila je svoje kostime i zasjala na cvenom tepihu na premijeri četvrte sezone

Na jednu večer ekipa popularne serije "Igra prijestolja" odbacila je svoje kostime i zasjala na crvenom tepihu na sinoćnoj premijeri četvrte sezone, održanoj u New Yorku.

"Kraljice" Emilia Clarke i Lena Headey odlučile su se za crne večernje haljine, dok su se Rose Leslie, Maisie Williams i Sibel Kekili odlučile za bijelu kombinaciju.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

No, ipak se najviše dotjerao autor i koproducent serije George R. R. Martin koji je za ovu prigodu odabrao srebrnu vestu i ogrlicu s medaljonom.

Čitava filmska ekipa ponosno je pozirala na premijeri, najavivši još jednu uzbudljivu i krvavu sezonu pred obožavateljima.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Evo što čeka obožavatelje u četvrtoj sezoni "Igre prijestolja"!

>>Najpoželjnijoj ženi svijeta naredili da – smršavi

Komentara 1

T1
t111
19:46 19.03.2014.

uh sto su neki ne odvec lijepi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije