Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rob navike

Eva Mendes seksi liniju održava tako što svaki dan jede iste obroke, evo što ima na meniju

Eva Mendes
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
09.03.2017.
u 21:34

Glumica svaki dan jede jaja, losos, rižu i tost i kaže da se hranom ne opterećuje, a priželjkuje dan kad će joj kćeri narasti i kad će opet moći jesti za stolom a ne u hodu

Za novo izdanje magazina "Shape" 43-godišnja glumica Eva Mendes otkrila je tajnu svoje seksepilne linije i iznenadila informacijom da svaki dan jede iste namirnice. Jaja, losos i riža tajna su fit linije jedne od najzgodnijih glumica u Hollywoodu. 

- Ujutro jedem jaja. Mislim da je to čarobna namirnica, s jajima možete svašta. Ja se pridržavam jednostavne verzije i najčešće jedem kajgana s tostom. Za ručak jedem losos i rižu ili kvinoju i trudim se u obrok uključiti i salatu. Isti obrok imam i za večeru. Hrana mi je zapravo gorivo za tijelo i ne opterećujem se hranom. Zapravo najviše priželjkujem dan kada ću opet moći jesti za stolom. Sada se jedem trčeći za djecom - kaže Eva. 

Glumica je u braku s Ryanom Goslingom i imaju dvije kćeri, dvogodišnju Esmeraldu i deset mjesci staru Amadu. Eva je odgovorila i na pitanja kako se vraća u formu nakon druge trudnoće. 

- Vratiti se u formu nakon drugog poroda mi je veći izazov nego nakon prvog poroda. Zapravo nije tako teško kako sam mislila, jer sam većinu dana u pokretu i trčim za djecom - kaže Mendes. 

>>Pratilja Ryana Goslinga izazvala je veliku pomutnju i interes

>>Ryan Gosling emotivnom zahvalom oduševio sve obožavateljice​

Komentara 5

DA
dado56
12:34 10.03.2017.

zato i izgledamo kao polovni traktori sa 40 jer jedemo lisnata tijesta po citav dan ali vise varijanti .... tko ce jesti jaja to seljaci jedu...

AU
austrougarskigeneral
18:21 10.03.2017.

zgodna je

LI
liliZG
10:35 13.03.2017.

naravno, svi oni trče za djecom i tak održavaju liniju, moš si misliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije