Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve joj stoji savršeno

Eva Mendes je faca! Glumica na prvu premijeru nosila haljinu od šest dolara

eva mendes
Foto: Instagram
1/7
28.03.2015.
u 23:49

Početak nije lak, pa ni Evin budžet za uljepšavanje nije bio sjajan. Haljinu koju je nosila tada, na premijeri filma "The Others", kupila je u second hand shopu i platila ju svega 6 dolara

Eva Mendes prekrasna je štogod odjenula. Karizmatična ljepotica dokazala je to i na Instagramu, gdje se prisjetila svojih početaka s crvenog tepiha.

Početak nije lak, pa ni Evin budžet za uljepšavanje nije bio sjajan. Haljinu koju je nosila tada, na premijeri filma "The Others", kupila je u second hand shopu i platila ju svega 6 dolara. - Za tu priliku sama sam se našminkala i napravila si frizuru. Haljinu sam platila svega pest dolara. Uvijek me veselilo pronaći jeftine stvarčice - komentirala je Eva svoj tadašnji stajling.

Nedavno je pokrenula svoju modnu liniju pa se sada nešto češće osvrće i na ono što sama nosi na crvenim tepisima. Ipak, na njima je odavno nismo vidjeli budući da se predala obiteljskom životu. S partnerom Ryanom Goslingom prije nekoliko mjeseci dobila je kćerkicu Esmeraldu.

>>Slavna glumica poručila ženama: Ne nosite trenirke jer su one najčešći uzrok razvoda!

>>I ona je 'posrnula': Prelijepa glumica otvorila Instagram

Komentara 3

US
Ustaponovo
11:18 29.03.2015.

Stvaro je glupo to o ljepoti pa zar mi sami netreba da mislimo tko je lijep o tko ružan ako ćemo baš o tom.

US
Ustaponovo
11:16 29.03.2015.

Opet govore da je netko prekrasan mora da je Židov to je već postalo pravilo na VL. Hoće da nas uvjere da je nešto lijepo što je ružno ??

IK
ikonoklast
11:51 29.03.2015.

pa nema ona para ona je snimila 2 i pol filma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije