Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatske nema

Regija na okupu: U finale Eurosonga prošli i Slovenija i Crna Gora

maraaya
Foto: Screenshot
1/4
22.05.2015.
u 09:40

Tako ćemo u finalu gledati predstavnike iz regije: Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju. Crnu Goru predstavio je Nenad Knežević Knez pjesmom 'Adio'

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga predstavili su se glazbenici iz 17 zemalja. Na njoj su oduševili predstavnici iz Slovenije i Crne Gore te su prošli dalje.

Tako ćemo u finalu gledati predstavnike iz regije: Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju. Crnu Goru predstavio je Nenad Knežević Knez pjesmom "Adio". Pjesmu je napisao Željko Joksimović, koji ima bogato i uspješno iskustvo s Eurosonga. Sloveniju je predstavljala pjevačica Maraaya, a predstavila se singlom "Here For You"

Nastupom je oduševila publiku i žiri te se tako izborila za svoje mjesto u finalu. Finale Eurosonga održava se u subotu u Beču, a bit će to jubilarni 60. izbor. Hrvatska ni ove ni prošle godine nije poslala svog predstavnika.

>>Srbijanska predstavnica u finalu Eurosonga: 'Moja pobjeda bit će velika kao ja!'

>>Ksenija Urličić: Smiješno je da nemamo novca za Eurosong

Komentara 7

TO
tolitol
13:11 22.05.2015.

Od dvadesetak finalista, ako sam dobro izbrojao, ni manje ni više nego njih 17 je iz istočne Europe. Dakle samo tri zapadnoeuropske zemlje ušle su iz polufinala u finale. To govori i više nego dovoljno o tome što Eurosong predstavlja. No i to nije dovoljno našim dežurnim politikantima iz Večernjeg koji prate "region". Valjda umjetnički neukus mora ići ruku pod ruku s politikanstvom.

LI
liskovaca
10:45 22.05.2015.

jel taj crnogorac ovaj na slici?

Avatar bok
bok
15:50 22.05.2015.

Vidi se kako je uspjesila protuhrvatska Politika i u showbizzu. "Samo sotinak milijuna gledatelja" gleda taj kultni Show. Dok susjedi imaju lovu mi bokci Hrvatski nemamo. Sramota. Tko je za to odgovoran? Ima sigurno dovoljno kreativnih glazbenika koji bi radoo imali tako veliku pozornicu i lijepe glazbene komade!!! Ocitosmeta nekima smeta da se Hrvatska pojavljuje zato jer im je propala bivsa drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije