Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro na sudu

Uhićen Enrique Iglesias!

'Enrique Iglesias attending day two of the iHeart Radio Festival at MGM Grand Garden Arena at MGM Grand Hotel and Casino in Las Vegas, USA.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'AJM/Press Association/PIXSELL'
1/4
02.07.2015.
u 12:36

Policajac je zaustavio Iglesiasa te je pjevač, dok je policajac prilazio vozilu, zamijenio mjesta sa svojim suvozačem Abelom Tabuyjem

Enrique Iglesias je uhićen zbog opstrukcije i vožnje bez vozačke dozvole.

Policajac je zaustavio Iglesiasa te je pjevač, dok je policajac prilazio vozilu, zamijenio mjesta sa svojim suvozačem, Abelom Tabuyjem, pokušavajući sakriti prekršaj.

Policajac ih je potom obojicu uhitio. Na sudu se trebaju pojaviti 10. srpnja.

>>Enrique Iglesias ozlijeđen tijekom nastupa u Meksiku

>>Anna Kournikova i Enrique Iglesias prekinuli?

Komentara 2

LI
liliZG
13:39 02.07.2015.

Baš je blesav....

MI
mirr
03:27 03.07.2015.

u zatvoru trljaju ajmo rec ruke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije