Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarila san

Emotivna Adele oduševila fanove: Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim

Adele
Foto: Instagram
1/3
26.06.2016.
u 11:05

Na scenu je pozvala i jednu djevojčicu iz publike i rekla kako na festival dolazi još "otkako sam bila tvoje dobi" te je s njome napravila selfie

Pop zvijezda Adele oduševila je posjetitelje glazbenog festivala u Glastonburyu emotivnim nastupom prepunim topline i ljubavi, piše u nedjelju BBC

Mnoštvo obožavatelja pred pozornicom svim se silama propinjalo ne bi li vidjeli Adele koja je nastup otvorila hitom "Hello". Provalu oduševljenja izazvala je kada je u stihove pjesme ubacila "Sanjam Glastonbury".

"Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim", rekla je. "Oduvijek sam ovdje željela nastupiti, no bilo me je strah", dodala je.

Potom je na scenu pozvala jednu djevojčicu iz publike i rekla kako na festival dolazi još "otkako sam bila tvoje dobi" te je s njome napravila selfie.

Britanska pjevačica, poznata po velikoj tremi pred publikom, na kraju 90-minutnog nastupa rekla je: "Najprije se nisam željela popeti na pozornicu, a sada ne želim sići".

Ushićenje kojim je dočekana u suprotnosti je s njezinim posljednjim nastupom na Glastonburyu 2007. kada je tek spremala svoj prvi album.

Devet godina poslije, Adele je najveća britanska pop zvijezda koja je samo posljednji album "25" prodala u 19 milijuna primjeraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije