Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanska ljepotica

Emmu Watson osudili zbog toples fotografija: 'Mislim da je pogrešno shvatila feminizam'

Emma Watson
Foto: Reuters
1/4
01.03.2017.
u 19:20

Zvijezda filma "Ljepotica i zvijer" kazala je da je snimanje potvrdilo njezin postupak preobražaja iz djevojčice u ženu, od simpatičnog lika Hermione do elegantne Belle

Britanska glumica Emma Watson (26) fotografirala se za glavnu priču ožujskog izdanja modnog časopisa Vanity Fair.

Koncept editorijala fotografa Tima Walkera uključivao je i pomalo izazovne modne kombinacije same glumice zbog kojih su je osudili pojedini obožavatelji.

Glumica je inače velika pobornica ženskih prava i feminizma pa je ženski dio publike kritizirao njezino suptilno prikazivanje grudi u posljednjem photosessionu. "Mislim da Emma nije dobro shvatila ideju feminizma", "Prvo kažu da djevojke u toplesu treba zabraniti, ali kada to Emma učini onda je to hrabro i lijepo. Vrlo licemjerno", neka su od mišljenja.

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

"Moguće je biti feministica i biti ponosna na svoje tijelo", "Emma nije radikalna feministica koja mrzi muškarce. Bori se za ženska prava, a snimanje malo izazovnijeg editorijala ne može ugroziti njezin aktivizam", drugi su pak branili glumicu. 

Zvijezda Disneyjeva filma "Ljepotica i zvijer" kazala je da je snimanje potvrdilo njezin postupak preobražaja iz djevojčice u ženu, od simpatičnog lika Hermione do elegantne Belle. - Nije mi bitno osvojiti Oscara za ovu ulogu već da je film prenio ono što smatram da ja važno da ljudi čuju - poručila je Emma za Vanity Fair.

>> Emma Watson je zbog ovih ludih zahtjeva izgubila ulogu u 'La La Landu'

>> Važan govor u New Yorku: Mlada britanska glumica dala podršku Hillary Clinton

>> Emma Watson usred vojnog udara ulazi u zloglasni Colonia Dignidad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije