Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'najbolje tek slijedi'

Emma Watson je sljedeća? Odbrojavanje do objave golišavih fotki

emma watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
23.09.2014.
u 10:02

Emma Watson oštro je osudila napad na privatnost svojih kolegica kada su im objavljene golišave fotografije, a sada bi se i sama mogla naći na meti...

Emma Watson oštro je osudila napad na privatnost svojih kolegica kada su im objavljene golišave fotografije, a sada bi se i sama mogla naći na meti.

Korisnici 4Chana, servisa za slobodnu i anonimnu razmjenu fotografija na kojem su objavljene fotografije slavnih dama prijete da će objaviti i njene golišave fotografije. Napravili su i stranicu na kojoj odbrojavaju do dana kad će i Emmine fotke ugledati svijetlo dana.

Adresa stranice emmayouarenext.com daje glumici do znanja da ima još tri dana. – Ne zaboravite, najbolje tek slijedi, piše na stranici. Inače, glumica je UN-ova ambasadorica za ravnopravnost spolova, a tijekom vikenda je u New Yorku pozvala muškarce da se i oni uključe u razgovor o ravnopravnosti spolova.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Emma Watson postala UN-ova ambasadorica dobre volje

>>Emma Watson prekinula s dečkom milijunašem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije