Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekid kratko trajao

Nisu mogli jedno bez drugog – Zlatni mladi par se pomirio!

emma stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
28.05.2015.
u 17:23

Zbog toga ga je Emma ostavila. Postao je, naime, depresivan i okrenuo se alkoholu i opijatima, što Emma nije mogla tolerirati

Prva ljubav zaborava nema. Barem ako je suditi po Emmi Stone i Andrewu Garfieldu. Godinama su bili mladi, uspješni hollywoodski par, a onda je glumac zastranio.

Zbog toga ga je Emma ostavila. Postao je, naime, depresivan i okrenuo se alkoholu i opijatima, što Emma nije mogla tolerirati. Prekinuli su, no vrlo brzo su se pomirili. Nedavno su viđeni zajedno na koncertu frontmena grupe Arcade Fire.

Iako su željeli proći neprimijećeno, to je bilo nemoguće. Iako su službeno prekid objasnili prenapornim radnim rasporedom, neslužbeno se tvrdilo da je Andrew imao problema s kojima se Emma nije mogla nositi. Očito se predomislila.

>>'Nije bio najbolji partner, bio je depresivan, smršavio je 20 kilograma'

>>Hollywoodska miljenica prekinula s dečkom nakon tri godine

Komentara 1

OP
openheimer2
18:31 28.05.2015.

uff liče mi na nekoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije