Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitna ga vozi kući

Emir Hadžihafizbegović pušten iz bolnice na kućnu njegu

emir hadžihafizbegović
Foto: Ivica Galović/ PIXSELL
1/8
18.10.2014.
u 12:07

Glumac Emir Hadžihafizbegović jutros je otpušten iz Opće bolnice dr. Josip Benčević u Slavonskom brodu te je vozilom hitne pomoći prevezen na kućnu njegu...

Glumac Emir Hadžihafizbegović jutros je otpušten iz Opće bolnice dr. Josip Benčević u Slavonskom brodu te je vozilom hitne pomoći prevezen na kućnu njegu.

Da podsjetimo, bosanskohercegovački glumac sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na autocesti A3 u Bročicama kod Novske.

U nesreći je automobilom usmrtio 63-godišnju Anicu Kuduz. I sam je zadobio teže ozlijede pa je hitno operiran u bolnici u Novoj Gradišci, nakon čega je prevezen na oporavak u Slavonski Brod.

Foto: Ivica Galović/ PIXSELL

>>Emir u subotu izlazi iz bolnice, kći poginule povukla se i moli za mir

>>Emir Hadžihafizbegović shrvan: Želim se sresti s obitelji Kuduz

Komentara 11

DU
Deleted user
15:10 18.10.2014.

..sada će se valjda ostaviti glasovnih komandi...:)))

Avatar ivanvard
ivanvard
18:01 18.10.2014.

@fenixem Kakvi god uvjeti na cesti, treba se prilagoditi. Nije autocesta trkalište. Prema tome, govoriti da nije kriv je smiješno. Već je imao prometne nesreće i slijetao je s ceste tako je trebao shvatiti da nije za njega volan ilii da treba sporije voziti. Sada senaravno u strahu od zatvora ničeg ne sjeća i tvrdi da nije kriv. Ha, ha.

ĆA
ćaćaća
12:11 18.10.2014.

koliko priče oko ovog..ko je on?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije