Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKINULA SE U GRUDNJAK

Emily Ratajkowski opet izaziva: Bože imaj milosti!

Emily Ratajkowski
Foto: Instagram
1/5
17.01.2017.
u 15:43

Ratajkowski, koju na Instagramu prati deset milijuna ljudi, je za taj video zaradila gotovo tri milijuna likeova i više od 10 tisuća komentara, od kojih su većina bili mušakrci.

Supermodel Emily Ratajkowski (25) ne prestaje izazivati fanove slobodnijim fotografijama i videima na svom Instagram profilu. Emily je objavila kratki video na kojem se zavodljivo njiše, a na sebi ima samo grudnjak i donji dio trenirke.

Emily je ispod videa napisala “listens to Feeling Myself once" (slušam Osjeća se svoja), čime se referirala na pjesmu Nicki Minaj i Beyonce.

Ratajkowski, koju na Instagramu prati deset milijuna ljudi, je za taj video zaradila gotovo tri milijuna likeova i više od 10 tisuća komentara, od kojih su većina bili mušakrci.

Bila je sramežljiva na fakultetu

- Bože, imaj milosti. Tako si lijepa. Imaš predvno tijelo - bili su samo neki od oduševljenih komentara njenih obožavatelja.

Zanimljivo je da današnji seks simbol i tiha patnja muškaraca diljem svijeta samo nekoliko godina prije je bila jako sramežljiva djevojka. Kako je kazala njena bivša kolegica s fakulteta za The Sun, Emily se nije izdvajala od drugih kolegica.

- Bila je samozatajna, ali jako draga cura. Nije baš lako nalazila prijatelje. Iskreno, čudno mi je što je postala poznati model i seks ikona - rekla je bivša kolegica.

 

*listens to Feeling Myself once*

A video posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

>>Prekrasna Emily Ratajkowski mokra i gola u kadi

Ključne riječi

Komentara 4

XX
xxx008
20:26 17.01.2017.

svakodnevno vidim na desetke boljih..tako da neprodajite maglu više,ko je uopće ona??!!

AU
austrougarskigeneral
17:40 17.01.2017.

slatkica

IP
ipacarek
02:29 18.01.2017.

Ja bih se ipak bolje ljuljao , nego žuljao na ovome.😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije