Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi obrat

Embriji Emma i Isabella tuže Sofiju Vergaru

Sofia Vergara
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
08.12.2016.
u 09:17

Bivši zaručnik poznate glumice Nick Loeb u ime dva embrija koje su zajedno zamrznuli tužio je Sofiju jer želi da snosi krivnju što im je uskratila pravo na rođenje

Zvijezdu serije "Moderna obitelj" glumicu Sofiju Vergaru bivši zaručnik Nick Loeb tužio je prije godinu dana i tražio skrbništvo nad dva embrija koja su njih dvoje dali zamrznuti dok su bili zajedno.

Loeb je sada napravio još jedan pravni korak i u ime ta dva embrija, koje je nazvao Emma i Isabella, podigao je tužbu kojom želi da Vergara odgovara pred sudom i snosi krivnju jer je uskratila tim embrijima pravo da budu rođena. Bivši zaručnik Sofije Vergare također traži i skrbništvo nad embrijima kojima je sam dao imena Emma i Isabella i želi pronaći surogat-majku koja bi mu rodila djecu.

Odvjetnici glumice tvrde kako ova tužba nema osnovu jer su prilikom zamrzavanja embrija i Vergara i Loeb potpisali dokument u kojem stoji da o sudbini embrija moraju donijeti zajedničku odluku.

Vergara i poznati milijunaš Loeb zajedno su bili četiri godine, a prekinuli su 2014. godine. Lijepa glumica se prošle godine udala za Joea Manganiella.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije