Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazao nastupe

Elton John završio u bolnici, život mu je bio ugrožen

elton john
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/4
25.04.2017.
u 10:06

Pjevač je zbog opasne bakterijske infekcije završio u bolnici, sada je dobro ali morao je otkazati koncerte u Las Vegasu

Elton John zbog bolesti je morao otkazati niz zakazanih nastupa, a u priopćenju je objasnio kako je razlog otkazivanja bolest.

Naime, pjevač je trebao odraditi niz koncerata u Las Vegasu koje je otkazao jer je završio u bolnici na intenzivnoj njezi i to zbog bakterijske infekcije.

- Tijekom nedavne uspješne turneje u Južnoj Americi Elton je negdje 'pokupio' poprilično opasnu bakteriju koja, ako se ne liječi ispravno, može biti i smrtonosna. Po dolasku iz Čilea u London Elton je odmah smješten na odjel intenzivne njege i uspješno je izliječen - piše u priopćenju. 

Elton je ovome dodao: - Jako sam sretan što imam tako odane obožavatelje kojima se ispričavam što sam ih razočarao. Izuzetno sam zahvalan medicinskom timu zbog njihove profesionalnosti i brige za moje zdravlje.

Elton će se u svibnju još oporavljati i odmarati i prvi nastup će odraditi 3. lipnja u Londonu.

>>Jedan član 2Cellosa uskoro će pred oltar, a kum je Elton John?!

>>Sir Elton John: Suprug David i ja smo divni roditelji, no nemamo namjeru proširiti obitelj​

Komentara 4

PA
Pajkoslava2
16:26 25.04.2017.

pa svi znamo odakle ta virusna bakterija...

OB
ObrenM
18:17 25.04.2017.

Opasan je zadnji virus.

OB
ObrenM
18:17 25.04.2017.

Opasan je zadnji virus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije