Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio ga

Elton John: Papa Franjo je moj heroj

elton john
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
30.10.2014.
u 08:40

Nedavna inicijativa pape Franje koji se zalaže za to da Crkva zauzme pozitivniji stav prema homoseksualcima oduševila je poznatog pjevača

Na donatorskoj večeri udruge Eltona Johna, koja se brine o oboljelima od side te se zalaže za prevenciju te bolesti, pjevač je okupljenima poručio sljedeće:

Papu Franju treba proglasiti svetim. Jako je hrabar i neustrašiv u svojim objavama i zato ga cijenim i poštujem. Papa je zbilja moj heroj.

Na ove riječi potakla ga je nedavna inicijativa pape Franje koji se zalaže za to da Crkva zauzme pozitivniji stav prema homoseksualcima. Ovaj zahtjev oduševio je britanskog pjevača.

>>Elton John: Zlo mi je od gledanja zvijezda na naslovnicama

>>'Da je Isus Krist danas živ, odobrio bi istospolne brakove'

>>Elton John je najdarežljiviji Britanac, a slijedi ga J. K. Rowling

Komentara 2

MD
mdma
09:14 30.10.2014.

treba vas na neki otok daleko od normalne nacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije