Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokemon Go

Ellen ima Bulbasaura, a Filip Dizdar Pokemone lovi na semaforima

Pokemoni
Foto: Promo
1/3
20.07.2016.
u 08:30

Pokemonmanija je zahvatila svijet, a potraga za njima postala je stvar prestiža i među celebrityjima, jer ih se "mora skupiti sve"

Pokemonomanija je zahvatila cijeli svijet, a trčanju za malim i simpatičnim stvorenjima nisu odoljele ni brojne poznate osobe koje su se pohvalile ulovom na društvenim mrežama.

Lov i na odmoru

Poznata voditeljica Ellen DeGeneres napravila je selfie sa suprugom, glumicom Portiom De Rossi. Presretna jer je konačno uhvatila rijetkog Bulbasaura, Ellen je ispod fotografije napisala: “Za ovog sam se stvarno trebala pomučiti.”

Ovisna o Pokemonima je i manekenka Chrissy Teigen, koja je trenutačno na odmoru u Italiji. Supruga pjevača Johna Legenda na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj se baš sprema lopticom uhvatiti jednog Pokemona.

Da je pasionirani lovac na Pokemone pohvalio se i Wiz Khalifa, koji je neposredno prije dolaska u Hrvatsku napisao kako ih “mora uhvatiti sve”. Na Zrće večeras stiže i poznata glumica i DJ-ica Ruby Rose, koju su američki mediji fotografirali kako hoda ulicom i hvata Pokemone, a ona je to ponosno objavila na društvenim mrežama.

To je super zezancija

O Pokemonima se sve više priča i kod nas, a u lovu na njih našli su se i neki poznati Hrvati. Jedan od njih je i pjevač Filip Dizdar.

– Pokemone sam gledao kao dijete i već onda sam bio oduševljen njima. Prošli tjedan sam bio na moru i cijela ekipa na plaži je instalirala Pokemon Go. Znate kako onda krene, netko ulovi jednog, pa onda moramo i mi.

Na kraju je pet 27-godišnjaka poput djece šetalo po plaži i hvatalo Pokemone. Ma to je super zezancija – kaže nam Dizdar, koji u Zagrebu ipak ne šeta u potrazi za Pokemonima.

– U Zagrebu nemam toliko vremena za šetnju, nego pomalo varam. Uključim aplikaciju dok se vozim na posao, pa ako naleti neki Pokemon, uhvatim ga na semaforu – priznao nam je Dizdar i pohvalio se kako je jučer uhvatio čuvenog Pikachua.

Neki su u Pokemonima naslutili i puno marketinškog potencijala. Jedna od njih je i bivša atletičarka Ivana Brkljačić.

– Aplikaciju sam instalirala jer sam čula da u njoj postoji i mogućnost oglašavanja. To su već iskoristile neke tvrtke u svijetu, pa i kod nas. Zasad samo istražujem mogućnosti, a nemam neku namjeru ozbiljnijeg hodanja i traženja Pokemona – kazala nam je Ivana Brkljačić.

I Mirko Filipović objavio je video u kojem traži Pokemone, a ulovom se pohvalio i Justin Bieber. 

>> U BiH zbog Pokemona ulaze u minska polja, na Novom Zelandu mladić dao otkaz da bude pokemonski trener

Komentara 1

PA
Pajkoslava
23:51 20.07.2016.

naporni ste s tim pokemonima. zatupljujuce kao meksicke sapunice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije