Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the body

Možete li vjerovati da u 51. godini ovako izgleda?

elle macpherson
05.03.2015.
u 14:26

Na snimanju za Harper's Bazaar na Bahamima Elle Macpherson pokazala je svoje zgodno tijelo na kojem bi joj mogle pozavidjeti brojne mlađe kolegice

Elle Macpherson i sa 50 izgleda savršeno, a titulu The Body ni godine joj nisu uzele. Na snimanju za Harper's Bazaar na Bahamima pokazala je svoje zgodno tijelo na kojem bi joj mogle pozavidjeti brojne mlađe kolegice.

Poznati supermodel ove će godine napuniti 51. godinu, no unatoč tome još se otimaju za nju.

Jednom je prilikom rekla kako je tajna njezinog izgleda u tome što ne pazi na svoje tijelo da bi bila mršava već da bih bila zdrava. Zahvaljujući tome, Elle danas izgleda besprijekorno.

>> The Body otkrila zašto sa 50 godina izgleda kao da joj je 30

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Malenkost
14:54 05.03.2015.

Da ti vdis đulu iz mog sela kojoj je 50 Godina i kad se frisko obrije mislin Brke te Bradu i noge !!

TL
TL
16:08 05.03.2015.

Ova se sigurno pere u Perwollu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije