Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojio je charles

Ella Dvornik putuje i uživa u ljubavi sa 13 godina starijim dečkom

ella dvornik
Foto: Instagram
1/6
23.01.2015.
u 16:13

Ella, kći Dine Dvornika, već je godinu dana u ljubavi sa 13 godina starijim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, s kojim boravi u Londonu

Ella, kći Dine Dvornika, već je godinu dana u ljubavi sa 13 godina starijim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, s kojim boravi u Londonu.

On je naziva ljubavlju svog života, a ona uživa. Charles i Ella putuju svijetom, uživaju u hrani i zajedničkim trenucima, a ljubav se ne trude skriti. Ljubavlju se često hvale na društvenim mrežama. Charles je diplomirao arhitekturu i vlasnik je tvrtke Adfrap Media.

Novu godinu dočekali su zajedno u Beogradu, u društvu Elline majke Danijele. Posjetili su zajedno brojne države svijeta, a ubrzo planiraju u Barcelonu. U namjeri da proputuje svijet, Ella je sve uspješnija.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>VIDEO Pogledajte kako Ella Dvornik pleše oko šipke!

>>Ella Dvornik: Kosa mi otpada od stresa koji sam prošla u Londonu

Komentara 24

UB
UBODEPAODE
16:17 23.01.2015.

Koga briga za tu osobu !

Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:39 23.01.2015.

nek uživa... dok "marketinški stučnjak" ne nađe nešto mlađe....

Avatar dolazi
dolazi
21:15 23.01.2015.

WTF....Ella je sve uspješnija???????, šta ovo znači, u čemu je ova mala fufica uspješna?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije