Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njihova je sličnost nevjerojatna

Dirljivom objavom prisjetila se legendarnog glumca

ella dvornik
Foto: Facebook
1/6
17.04.2015.
u 14:00

Da je živ, jedan od najvećih hrvatskih glumaca jučer bi proslavio 76. rođendan

Sedam godina prošlo je otkako nas je napustio veliki glumac, redatelj i scenarist Boris Dvornik. Da je živ, jedan od najvećih hrvatskih glumaca jučer bi navršio 76 godina.

Njegovog rođendana na svom Facebook profilu, s danom zakašnjenja, prisjetila se i unuka Ella, kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika

– Iskopala sam ovu fotku jer me užasno podsjeća na Dinu Dvornika, baš su bili slični u mladosti. Slavim njegov rođendan (sa zakašnjenjem, sorry) jer da nije bilo njega, ne bi bilo ni moga tate. Sretan rođendan didi sa zakašnjenjem i nadam se da je neki party tamo gore! – napisala je Ella uz fotografiju iz Borisovih mladenačkih dana. 

Ellina objava dirnula je njene pratitelje na društvenoj mreži koji su mladoj avanturistici utjehu pružili lijepim riječima.

– Tvoj djed je baš bio jedan od onih ljudi koji nikako nisu mogli ostati u gomili, da se ne izdvoje. Baš kao i otac ti. Ovakve ljude treba pamtiti i s poštovanjem ih se sjećati – glasi jedan od komentara na Dvornikovu fotografiju.

 

Jucer je Boris Dvornik bio rodendan , a ja sam mislila da je danas! :( Iskopala sam ovu fotku jer me uzasno podsjeca na...

Posted by Ella Dvornik on 17. travanj 2015

>>Njegova karizma živi vječno! Prošlo je sedam godina od smrti Borisa Dvornika

>>Ella Dvornik: Morala sam razbiti prozor od kuhinje i provaliti si u kuću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije