Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški promašaj

Elizabeth, ne ideš valjda tako u kadu?

elizabeth hurley
Foto: Instagram
1/6
18.12.2014.
u 13:00

Iako se bliži petom desetljeću, glumica i dalje izgleda izvrsno. Ipak, više nema toliko samopouzdanja da se fotografira bez šminke

Eh, Elizabeth! Promašaj kakav se rijetko viđa. Slavna glumica na svom je Instagramu razveselila brojne obožavatelje kada je objavila fotografiju iz kade.

Iako se bliži petom desetljeću, glumica i dalje izgleda izvrsno. Ipak, više nema toliko samopouzdanja da se fotografira bez šminke.

Stoga je Elizabeth u kadu uskočila gola, ali s make-upom. Dok su je obožavatelji pohvalili, neki su je i ismijali jer je našminkana čak i u kadi.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Pripijena ružičasta haljina za vatrenu britansku glumicu

>>Što se dogodilo bivšem dečku Elizabeth Hurley?

Komentara 4

JA
janko23
14:26 18.12.2014.

"Iako se bliži petom desetljeću", kaže podnaslov. Dakle, tek bi ovo valjalo nazvati teškim promašajem. Hajdemo redom: 1. desetljeće života bi bilo od rođenja do navršene desete godine, 2. od tada do dvadesete, 3. od tada do tridesete, 4. od tada do četrdesete, a 5. desetljeće od navršene četrdesete do navršene pedesete. Dakle, po autoru podnaslova Elizabeth Hurley ima manje od četrdeset godina. Zanimljivo.

Avatar Zrinski10
Zrinski10
02:52 19.12.2014.

Koga briga u kojem je destljeću??? I tata bi sine.....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:58 19.12.2014.

Koja Elizabeth? Niste mogli napisati prezime da "prepoznamo" slavnu glumicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije