Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica o trenutku koji će pamtiti cijeli život

'Elin je znala da nema razloga za strah, svi smo bili pokraj njega...'

Ivica Kostelić
Foto: Privatni album
31.12.2016.
u 11:29

Godinu će pamtiti po rođenju drugog sina i sportskim uspjesima, a na utrci Snow Queen Trophy na Sljemenu bodrit će ga cijela obitelj

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić može reći da mu je 2016. bila jedna od boljih godina. Prije pet mjeseci supruga Elin rodila je drugog sina, Leona, koji je, kako kaže, unio dodatnu radost u njihov dom. Stariji je sin Ivan potkraj listopada proslavio drugi rođendan, a prije mjesec dana prvi je put stao na skije.

Božić omiljeni blagdan

– Skije je dobio na dar kad se rodio. Nisam znao kako će reagirati kada prvi put stane na njih, ali sve je proteklo više nego dobro. Bilo mu je zabavno. Kao bivša skijašica, i Elin je znala da nema razloga za strah. A i svi smo bili pokraj njega pa je bio potpuno siguran – rekao je Ivica za Story.

Taj se dan još s puno emocija prepričava u obitelji 37-godišnjeg skijaša i njegove supruge. Tata Ivica ponosno ističe da Ivan nije imao problem s prihvaćanjem novog člana obitelji, svoga mlađeg brata.

– Sve mu je odmah bilo jasno. Znao je da je dobio mlađeg brata i da se mora brinuti o njemu, biti mu prijatelj i podrška. Odlično se snašao u ulozi starijeg brata – govori Ivica koji tvrdi da ga je očinstvo promijenilo u smislu da je puno opušteniji. 
Obitelj Kostelić blagdane je provela zajedno, na ručkovima i večerama.
– Božić mi je omiljeni blagdan. S veseljem sam ga iščekivao još kao dijete, a ništa se nije promijenilo ni danas kad sam otac. Ipak, darove kupujem u posljednji trenutak. Na sreću, Elin je puno savjesnija kada je o darovima riječ. Najčešće zajedno sastavimo popis, a samu kupnju i umatanje darova obavi ona. Kad je riječ o dočeku Nove godine, tomu ne pridajem veliku pozornost – rekao je Ivica, a 2016. godinu, ističe, pamtit će po rođenju sina Leona.

Odlično jede i spava

– Leon je dobra beba. Odlično jede i spava, a to je najvažnije. Prva tri mjeseca bila su nam teška zbog grčeva, ali sada je to iza nas – govori najbolji hrvatski skijaš te dodaje da su sve to normalne roditeljske brige i radosti. Kaže se da uz djecu vrijeme brzo prolazi, a Ivica je dodao da sve što je lijepo kratko traje, pa tako i vrijeme provedeno s malenim nasljednicima. A na pitanje što znači biti dobar roditelj, odgovorio je:

– Ponajprije da me djeca poštuju i vole. Godinu na izmaku Ivici su obilježili i brojni uspjesi sa skijaških staza. Kako kaže Ivica, svaka utrka priča je za sebe, doživljaj vrijedan pamćenja, a vjeruje da će takva biti i utrka Snow Queen Trophy 3. i 5. siječnja 2017. na Sljemenu u kojoj će ga bodriti cijela obitelj.

Komentara 2

TA
taxiico
12:13 31.12.2016.

lijepo je vidjeti kada netko uziva u onome čime se bavi i jos je u tome jako uspjesan. Ivicina karijera je mozda jedinstven primjer pravog sportskog duha. kao u Mirko.

ZA
zanaše1
13:29 31.12.2016.

Svaka čast Ivek. Go, go Ivek go!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije