Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA NA INSTAGRAMU

Ecija Ivušić iznenadila fanove dugom i depresivnom objavom za Valentinovo

ecija
15.02.2017.
u 10:49

Voditeljica je u uvodu upozorila kako je objava depresivna i komplicirana te da nije stala ispod jedne fotografije, pa je pisala i ispod druge. Povod je bila susjeda koju nije vidjela dulje vrijeme i s kojom je popričala o vezama i odnosima.

Voditeljica Ecija Ivušić sinoć je na Instagramu iznenadila pratitelje podužom objavom u kojoj je progovorila o ljubavi. Sama Ecija u uvodu je upozorila kako je objava depresivna i komplicirana te da nije stala ispod jedne fotografije, pa je pisala i ispod druge. Povod je bila susjeda koju nije vidjela dulje vrijeme i s kojom je popričala o vezama i odnosima.

– Razmislila sam o svom životu posljednjih godinu dana. Godinu kroz koju se nikada više nisam susprezala, suzdržavala i kontrolirala. Prije svega emocionalno, a to je preduvjet i svim ostalim granicama koje sam si postavila. Ubrzo ti postane jasno da su u pitanju zidovi koje ni sam ne znaš više kako ćeš preskočiti, a kamoli da pustiš nekog drugog da ih preskače umjesto tebe. Naravno, sve je to dio odrastanja i treba ponekad i stati na loptu, a ne je samo šutati o zid, ali što kad više ne znaš sići s lopte ili, još gore, ne želiš? Treba osvijestiti gdje smo zapeli. Osobno, uvijek zapnem na samoj sebi. Nikada u životu nisam nikoga krivila za išta što mi se loše događalo u životu osim sebe. A vjerujte mi, mogla sam. Ništa si nisam opraštala, a drugima sam opraštala sve. Ne zato sto sam predobra ili glupa, nego jer sam bila tašta. Toliko tašta da sam veličala i vlastite greške. Jer su bile moje. A ja znam najbolje. Nažalost, ova igra prestane tek kad pobijediš sam sebe. Jer to je rat sa samim sobom, a nikada s drugom stranom – napisala je Ecija i dodala kako se kao pobjednik iz tog "rata" postaje ljubavlju prema sebi, premda ne postoji povjednik u ratu koji nosi ožiljke.

Ožiljci su s vremenom blijeđi

– Ožiljci će vas uvijek podsjećati na ono sto ste preživjeli, ali s vremenom će biti sve blijeđi. Na kraju krajeva, nije važno koliko puta smo se porezali, sve dok smo krvarili ljubav, a ne mržnju, osvetu ili zavist. A svi oni ratovi koje smo vodili, neka su iza nas i neka smo izašli kao pobjednici nad samim sobom. Jer prava ljubav ionako nikada nije rat. Pobjednici ili gubitnici ne postoje, ne posežemo za oružjem niti mašemo bijelom zastavicom. Sigurni smo. Toliko sigurni da masne svezane kose jedemo – napisala je Ecija.

 

 

Ljudi sretno vam Valentinovo! Ako vam je to dosta, nemojte čitati daljnji tekst. Jer je malo depresivan. I kompliciran. I toliko dugačak da mi nije stao na jednu sliku, nego se nastavlja na sljedećoj. I da sam u ljubavi i spremam se za Valentinovski dejt, ja ga ne bih čitala. Al ne spremam se. Pa ako si i ti kao ja i čamiš doma u flanel pidzami s Božićnim uzorkom iz hm-a koju svi imaju, pročitaj tekst. Može se desit da ti suck less od ostalih Valentinovskih čestitki i tekstova. Danas sam srela bivšu susjedu vraćajući se s maminog ručka. Meni uvijek draga, sada već starija gospođa, bolno je reagirala na moje pitanje kako ste. Nedavno je izgubila muža, pa me takva reakcija nije iznenadila. Pitala me imam li dečka, vjerojatno uopće nesvjesna postojanja "praznika ljubavi", koji je eksplodirao svuda danas oko nas. Nakon što sam joj odgovorila, kaže ona- "Ma i bolje. Slušaj me dušo. Nemoj se u životu ni od čega susprezati. Samo živi, samo molim te, živi. " Malo me zatekla s tom rečenicom. Odgovorila sam joj- "Nemojte biti tužni". I iako nisam više znala tko je kome u ovoj konverzaciji bio podrška, a tko savjetnik, osjetila sam međusobno razumijevanje. I razmislila o svom životu unatrag godinu dana. Godinu kroz koju se nikada više nisam susprezala, suzdržavala i kontrolirala. Prije svega emocionalno, a to je preduvjet i svim ostalim granicama koje sam si postavila. Ubrzo ti postane jasno da su u pitanju zidovi koje ni sam ne znaš više kako ćeš preskočiti, a kamoli da pustiš nekog drugog da ih preskače umjesto tebe. Naravno, sve je to dio odrastanja i treba ponekad i stati na loptu, a ne je samo šutati o zid, ali što kad više ne znaš sići s lopte, ili još gore ne želiš? Treba osvijestiti gdje smo zapeli. Osobno, uvijek zapnem na samoj sebi. Nikada u životu nisam nikoga krivila za išta što mi se loše događalo u životu osim sebe. A vjerujte mi mogla sam. Ništa si nisam opraštala, a drugima sam opraštala sve. Ne zato sto sam predobra ili glupa, nego jer sam bila tašta. Toliko tašta da sam veličala i vlastite greške. Jer su bile moje. A ja znam najbolje. Nažalost ova igra prestane tek kad pobijediš sam sebe. Jer to je rat sa samim sobom, a nikada s drugom stranom. .......

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

>>Zavodljivi ples Ecije Ivušić u noćnom klubu

>>Atraktivna Ecija Ivušić pokazala vitko tijelo na jahti Snježane Mehun

Ključne riječi

Komentara 2

VJ
Vl jedi govna
13:33 15.02.2017.

Njoj samo fali miša

Avatar KIopp
KIopp
12:08 15.02.2017.

Jel to ona koju je Cetinski popljuvao na HTZ-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije