Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za rođendan

E to se zove rođendanska torta! Pjevačica naručila tortu lava u prirodnoj veličini

J Lo torta
Foto: Instagram
1/4
31.07.2014.
u 11:20

Uzvanici su izjavili da je na zabavi u restoranu bilo jako veselo i plesalo se do dugo u noć, a J.Lo gotovo i da nije stala plesati

Pjevačica Jennifer Lopez proslavila je prošli tjedan svoj 45. rođendan u društvu brojnih prijatelja u grčkom restoranu Nammos Estiatorio u Southamptonu.

Za tu je priliku naručila rođendansku tortu u prirodnoj veličini lava. Žena na torti je, pogađate, sama pjevačica, a gosti su bili u šoku kada je ova slatka "grdosija" došla na stol. Uzvanici su izjavili da je na zabavi u restoranu bilo jako veselo i plesalo se do dugo u noć, a J.Lo gotovo i da nije stala plesati, piše E!online.

Iz slastičarnice SamiCakes Boutuque, koja je tortu izradila,  objavili su fotografije na Instagramu uz opasku da im je za ovu tortu trebalo dva dana.

Među uzvanicima bili su Benny Medina, Khloé Kardashian i dečko French Montana, Scott Disick, Leah Remini, Fat Joe, Kelly Ripa, Mark Consuelos, Brian Atwood, Andy Cohen...

>>Nestaje li slavna pozadina Jennifer Lopez?

>>Jennifer Lopez već ima novog dečka? Ljubi bivšeg od Kate Upton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije