Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanadska manekenka

Angelinina dvojnica: 'Voljela bih upoznati svog Brada Pitta i s njim osnovati obitelj'

veronika black
Foto: Instagram
1/10
03.07.2015.
u 16:25

Svi na svijetu imamo svog dvojnika pa tako i Angelina Jolie. No mladoj Kanađanki Veroniki Black sličnost sa slavnom Angelinom Jolie ne ide u prilog

Kanadski model Veronika Black nevjerojatno je nalik na  Angelinu Jolie. Da bi svom idolu postala što sličnija, Veronika se podvrgnula brojnim estetskim operacijama. Nakon što je povećala grudi i usne gotovo da ne prođe dan da ju netko ne usporedi sa slavnom glumicom i redateljicom. 

- Sve se dogodilo preko noći, radila sam u dućanu kao pomoćnica, a ljudi su me počeli primjećivati i uspoređivati s Angelinom. Ona je zaista predivna i l priznala je Veronika za Daily Mail. 

Ipak, sličnost s Angelinom ovoj 27-godišnjakinji donijela je više štete nego koristi. Naime, Veronika tvrdi da joj upravo zbog toga pati ljubavni život.

-Iskreno, mislim da me se muškarci plaše zbog mog izgleda. Nekada su toliko nervozni kad razgovaram s njima da se počnu tresti što je čudno jer sam ja normalna osoba i nemaju se čega plašiti - kazala je Veronika i dodala kako nema hrabrosti prići prva muškarcu.

Otkrila je i da je prije godinu dana  okončala petogodišnju ljubavnu vezu, a od tada nikako da joj krene na ljubavnom planu. 

- Voljela bih upoznati nekog posebnog. Sviđaju mi se stariji muškarci poput Brada Pitta - kaže Veronika koja ne krije da da bi sa svojim Bradom voljela osnovati obitelj.

 

Good night world 😴 #sleepy

A photo posted by Official IG of Veronika Black (@veronikablack88) on

>>Ne možete vjerovati da su njih dvije različite osobe – Upoznajte dvojnicu Emilie Clarke

>>Dvojnica Angeline Jolie tuži Murdochov News Corporation

Komentara 4

JU
Jure7
21:14 03.07.2015.

Dvojnica!? Pa bolja je od Angeline bar deset puta.....

AN
ANTIkomunist55
20:07 03.07.2015.

anđa kao da je pobjegla iz logora

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:46 04.07.2015.

mozda vam je promaklo, ali ova zena ima sise, koje jolie nije imala niti prije nego li ih je odrezala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije