Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby boom poznatih

Dvije curice i dječak stigli, čeka se još dvoje mališana

Rakitić Raquel
Foto: Gtres/PIXSELL
1/2
05.05.2016.
u 08:36

Prinove su stigle u obitelji Ivana Rakitića, Ivane Radovniković i Leonore Surian, a uskoro ih očekuju Antonija i Aljoša Šerić te Petra i Ivan Glowatzki

Da je ovo godina tzv. baby booma u svijetu poznatih, potvrđuju nam i lijepe vijesti koje proteklih nekoliko dana dolaze iz obitelji glazbenika, glumaca i nogometaša.

Prilagodba bebinu tempu

– Ne mogu biti sretniji, moja kći Adara stigla je na svijet! Ovo je neizmjerno sretan trenutak za našu obitelj, a Adara je izabrala baš Majčin dan da nas razveseli. Moja supruga je šampion, volim vas puno – ovom nježnom porukom Ivan Rakitić u nedjelju je na društvenoj mreži razveselio obožavatelje informacijom da je njegova supruga Raquel rodila njihovu drugu kćer. Ivan se jučer pohvalio da je mamu i kćer odveo kući gdje ih je s nestrpljenjem čekala trogodišnja Althea. Riječka dramska umjetnica i glazbenica Leonora Surian u ponedjeljak je također na svijet donijela svoju drugu djevojčicu. Malena Emily rodila se samo tri dana prije trećeg rođendana svoje starije sestre Elene tako da je u domu Leonore i njezina supruga Borisa ovih dana bilo više razloga za slavlje.

Prije dva dana roditelji su postali i glazbenici Ivana Radovniković i Stjepan Marković. Zadarska pjevačica u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila je sina kojem je, kako doznajemo, dala ime Filip.

Dok obitelji Rakitić, Surian i Marković-Radovniković svoj dnevni ritam već prilagođavaju potrebama svojih prinova, brojne poznate ta prilagodba tek čeka.

Časopis Story piše da će i glazbeni i bračni par Antonija i Aljoša Šerić za šest mjeseci otkriti čari roditeljstva.

Pjevačica je navodno ušla u drugo tromjesečje trudnoće, a vijest o dolasku prinove podijelili su tek nedavno s obitelji i nekoliko bliskih prijatelja.

Vrhunac ljubavi i sreće

– Bračni je život idiličan, a prinova je uvijek dobrodošla – izjavila je Antonija lani u listopadu, a Aljoša se slaže s njom jer nam je u jednom intervjuu rekao kako bračni život nije promijenio njihov odnos, ali da će te promjene sigurno osjetiti kada dođe vrijeme za prinovu te da se tome veseli.

Da će postati roditelji, ovih dana bliskim prijateljima i članovima obitelji najavio je i bračni par Granić-Glowatzky, tj. vlasnica frizerskog studija Etra Petra Granić i njezin suprug glumac Ivan Glowatzky.

– Nisam nikada ni slutila ni mislila da ću doslovno puknuti od sreće i dokučiti vrhunac ljubavi te biti dio one prave... Sada znam za što se vrijedi boriti i što su prave vrijednosti za kojima u biti čeznemo... One su tako blizu i baš su tako posebne, za svakoga posebnije – napisala je ovu nježnu poruku Petra na društvenoj mreži i obznanila da je trudna, na čemu su joj ubrzo čestitali brojni prijatelji. 

>>Slaven Bilić i njegova Ivana Đeldum imaju novi razlog za slavlje

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:49 05.05.2016.

Izgleda da 1000 EUR-a za dijete funkcionira, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije