Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL PRIJE SNIMANJA

Dva pijana Dubrovčanina vrijeđali Jamieja Foxxa na rasnoj osnovi

Jamie Foxx
Foto: Instagram
1/3
20.02.2017.
u 13:11

- Došao sam za stol i oni su lupali po nama. Kurvin sine! Crnčugo!, - kazao je Foxx, a u sljedećim videozapisima u ciničnom tonu ponavlja riječi 'motherfucker' i 'nigger'

Oskarovac Jamie Foxx objavio je na društvenim mrežama kako su ga, tek što je stigao u Dubrovnik na snimanje filma "Robin Hood: Origins", napala dva pijanca i vrijeđala na rasnoj osnovi.

Foxx je vrijeme prije snimanja koje počinje danas kratio posjetima dubrovačkim restoranima i uživanju u domaćim specijalitetima i provoklasnim vinima. Sinoć je u jednom restoranu snimio nekoliko videa, na kojima je prvo kazao kako su mu, dok je sjedio za stolom prišla dvojica Dubrovčanina u vidno alkoholiziranom stanju, te počeli lupati po stolu. No, osoblje restorana brzo ih je ispratilo.

- Došao sam za stol i oni su lupali po nama. Kurvin sine! Crnčugo!, - kazao je Foxx, a u sljedećim videozapisima u ciničnom tonu ponavlja riječi 'motherfucker' i 'nigger' te oponaša i zbija šale oko toga - piše Dubrovački dnevnik.

Bez obzira na neugodnu situaciju, Foxx se nastavio šaliti, te uživati u večeri.

>>Novi blockbuster u Dubrovniku: Redatelj otkriva kako je tri mjeseca tražio idealno mjesto

>>Jamie Foxx ne oprašta umirućem ocu što ga je kao dijete napustio

Komentara 23

Avatar rubinet
rubinet
13:50 20.02.2017.

dotični tvrdi .. i po čemu znamo da su bili Dubrovčani?

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:36 20.02.2017.

na kraju će se ispostaviti da su ga vrijeđali turisti od ko zna od kud...

CA
carlo20
14:08 20.02.2017.

Osoblje restorana nije profesionalno reagiralo. Trebali su ovu dvojicu provokatora zadržati i policiju pozvati. Tako se to radi u pravnim državama. Tko zna, možda su to oni koji nam dobro žele, a Hrvatsku smislit ne mogu, jedino kune. Uglavnom, treba utvrditi tko su provokatori, mi ne znamo jesu li provokatori Dubrovčani, Hrvati, pripadnici nacionalnih manjina koji imaju Hrvatsko državljanstvo ili strani turisti pijani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije